Analize apa
Apa fizico-chimica
- Apa de irigat (put, rau, lac, iaz, etc.)
- Apa Drip (solutie nutritiva pentru culturile hidroponice)
- Apa Drain sau Drenaj (solutie rezultata din saltelele utilizate in culturile hidroponice)
Elemente determinate:
- pH;
- CATIONI (N-NH4, K, Na, Ca, Mg);
- ANIONI (N-NO2- N-NO3, Cl, SO42, HCO3, P);
- MICROELEMENTE (Fe, Mn, Zn, B, Cu, Mo);
Pentru mai multe informatii suplimentare legate de aceasta analiza, va rugam sa ne contactati.
Contactați-neAnaliza apa microbiologica
Analize microbiologice pentru probele de apa, pentru determinarea potabilitatii prin determinarea urmatoarelor elemente:
- Clostridium perfringens
- Bacterii coliforme
- Escherichia coli
- NTG 22℃
- NTH 37℃
- Pseudomonas Aeruginosa
- Streptococi fecali (Enterococi intestinali)
Cum se preleveaza probleme de apa?
- Probele de apa se preleveaza in flacoane de prelevare din polietilena, cu fund plat si inchidere etansa. La umplerea de flaconului de prelevare se evita schimbul de gaze dintre proba si aerul inconjurator, de exemplu eliberarea dioxidului de carbon. Dupa umplere, flaconul se inchide cu dop ermetic.
- In timpul transportului si depozitarii, se recomanda ca probele sa fie depozitate la intuneric si la rece (de la 2°C pana la 8°C).
- Probele trebuie etichetate, pentru o identificare cat mai exacta, iar etichetele recipientului se recomanda sa reziste la umezeala, uscare si congelare. Sistemul de etichetare trebuie sa fie impermeabil.
Alte analize disponibile
Analize materie vegetala
Elemente determinate: N-Total, P, K, Ca, Mg, Na, Fe, Mn, Zn, Cu, B, Mo
Citește mai mult
Analize sol
Pentru a veni in ajutorul fermierilor, propunem 4 pachete de analize de sol, recomandate pentru culturi in camp si in spatiu protejat.
Citește mai mult